TJ Sokol Černiv vs SK Třebívlice

3

TJ Sokol Černiv

Výhra
  • David Laube - 1 branka(y)
  • Jakub Horák - 1 branka(y)
  • Jiří Spodniak - 1 branka(y)
30 března, 2024 | 15:00
Černiv

Report

Asi všichni známe přísloví „mezi slepými, jednooký králem“ … tak přesně takto by se dal popsat tento zápas. Hosté přijeli se zdecimovanou sestavou a stejně tak jsme na tom byly my. My, řekl bych ještě o malinko hůře 🙁  , protože hosté alespoň mohli střídat. Nás bylo s gólmanem v poli  11 … od 70 minuty už ale jen 10 a navíc Pavla Víta už fest chytaly křeče!  Takže mazec …

Zápas neměl tempo a moc fotbalové krásy nepřinesl.  V první půli si hosté hned v úvodu utkání vypracovali 2 solidní příležitosti po našich chybách.  My jsme kontrovali také slibnými akcemi, ale v poslední třetině hřiště nám chyběla fotbalová kvalita. Dost věcí jsme  uspěchali, nebo byly dost nepřesní.  Poločasový výsledek 0:0 tak byl naprosto zasloužený pro oba celky.

Druhý poločas začal hodně z hurta.  První malá domů snad z rozehrávky od půlící čáry, proskočí Tomášovi v bráně mezi nohama a útočník hostů má prázdnou bránu… naštěstí jeho „doklepnutí“ do prázdné brány stačí Patrik Krebs vykopnout na brankové čáře!

Minutu nato se už mi radujeme z branky!  Z nenápadné akce vypálí Jirka Spodniak skrytou střelu, která proletí mezi dvěma bránícími hráči až do sítě. 46 minuta 1:0!  Zápas doslova podtrhují slova hostujícího útočníka “ ty vo.. neříkejte mi, že to je gólman … 🙂  “   poté co Jirka skóruje.

V 57 minutě máme další důvod k radosti. K zakončení se po pěkné akci dostává David Laube a posílá nás do dvoubrankového vedení.  2:0!

Poté přichází 15 minutovka, kdy můžeme jednoznačně zápas rozhodnout a ukončit.. šancí na to máme celkem dost, ale v zakončení jsme byly nepřesní nebo hodně zbrklí, jako například Kuba Horák který se řítil sám na gólmana hostů, ale své zakončení strašně uspěchal a ještě navíc byl bohužel nepřesný. Hosté si ve druhém poločase nedokázali nic vypracovat, byly jsme lepším týmem, ale bohužel jsme si situaci sami dost zkomplikovali!  Na tvrdém terénu si Tomáš rovnal odkop tak dlouho až o míč přišel v souboji… gól do prázdné tak nebyl pro hostujícího Krejčího problém… 77 minuta 2:1!

To nebylo pro nás vůbec dobré!  V tu dobu už jsme hráli o 10 lidech v poli, protože Jirka Spodniak už prostě musel mimo hřiště a navíc Pavel Vít po dlouhatánské pauze už cítil, že křeče nebude lehké rozhýbat…  Posledních 10 až 13 minut pro nás byl křest ohněm.. bohudík pro nás, hosté byly ale ještě více nemohoucí než my a nedokázali si už nic vypracovat.  Hřebíček zatlouká v 86 minutě po jednom z brejků Kuba Horák, který střelou na zadní tyč výsledkově ukončuje zápas! 3:1!

Za týden snad budeme mít k dispozici již více hráčů 🙁

 

Sestava : 

Chodura

Hesko     Krebs     Prágl     Filous

Horák     Mareš     Vít     Laube

Červený     Spodniak

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
30 března, 2024 15:00 Mistrovské utkání 2023/2024

Adresa

Černiv
Černiv 92, 410 02 Černiv, Česko

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasBrankyVýsledek
TJ Sokol Černiv033Výhra
SK Třebívlice011Prohra

TJ Sokol Černiv

# Hráč Pozice Branky Asistence Žluté karty Červené karty
16David ČervenýObránce0000
14David LaubeÚtočník1000
9Fanda FilousZáložník0000
6Jakub HorákZáložník1000
33Jiří SpodniakGolman1000
15Patrik KrebsObránce0000
13Pavel MarešObránce0000
5Pavel VítObránce0000
3Petr HeskoObránce0000
1Tomáš ChoduraGolman0000
0 0 votes
Article Rating